85th Academy Awards - TIPTY

Figyelmeztető üzenet

Az űrlap megtekintéséhez belépés vagy regisztráció szükséges.
Közzétette biropcs, 2013-01-10 19:43

Immáron jubileumot is ülhetünk, mert hát második alkalommal kaphatják meg a filmmaratonosok azt a máshoz nem fogható óriási lehetőséget, hogy végre valahára ne csak én jelölhessek filmeket a negyedévente szervezett összejövetelekre. A lehetőség ismét a tiétek! Az eddigi szavazatokat - a másokét is - az "Eredmények" fülön láthatjátok!

Remek tiptyelős játékunk lényege, hogy az Amerikai Filmakadémia február 24-én sorra kerülő 85. díjátadójának eredményét minél pontosabban el kellene találni. 

A játék menete: Szavazni, illetve a szavazatokat változtatni - magyar idő, GMT+1 szerint - egészen 2013.02.24. éjfélig lehet. (Információim szerint magyar idő szerint éjjel 1 órakor kezdődik a közvetítés.)

A játék pontozása: A honlapon regisztráltak közül bárki szavazhat. Mind a 24 kategóriában lehet és kell szavazni. Minden kategóriában a helyes tiptyér 1 pont jár, kivéve a "Best Picture"-t, mert azért 2 pont.  

A játék nyertese: Aki helyes tiptyeivel a legtöbb pontot szerzi. Pontazonosság esetén a legtöbb kategóriát helyesen tiptyelő a nyertes. Ha még ekkor is pontazonosság lép fel, akkor közülük az a nyertes, aki a saját utolsó szavazatát a leghamarabb leadta.

A játék nyereménye: Egy lehetőség, amivel sajnos csak a zárt körű Filmmaratonon résztvevő nyertes élhet - amennyiben akar. (Ha nem vagy maratonista, akkor bazinagy gratula és kitesszük a neved a főoldalra!:)) A játék győztese 10 filmet jelölhet az idei év második negyedévében megtartandó, 16. Filmmaratonra, amelyek közül aztán a szokásos rendben megtartott szavazással 5-öt választunk majd ki megnézésre! Szigorú leszek, így minden egyes jelölt filmnek a következő kitételek mindegyikének meg kell felelnie: 1) Az imdb.com adatbázisának tartalmaznia kell. 2) Ugyanitt, a film értékelése ("ratings:") nem lehet alacsonyabb mint 6.5/10. 3) A jelölt filmnek már a jelöléskor vagy nekem, vagy a jelölőnek a birtokában kell lennie. 4) Az eddigi filmmaratonokon vetített filmek egyike sem lehet. 

Hozzászólások

birop képe

 idén a tavalyinál jóval erősebbnek érzem a felhozatalt: