47. Filmmaraton - szavazás

Figyelmeztető üzenet

Az űrlap megtekintéséhez belépés vagy regisztráció szükséges.

Az utolsó negyedévben az 50. születésnapjukat idén ünneplő színészek filmjeiből válogatunk. Nem mondom, hogy kezdünk kifogyni a jó filmekből, de már egyre gyakrabban okoz számomra gondot - főleg ebben a témában - a szűkülő választék. 10 éve kezdtük és már 228 filmen vagyunk túl. Rengeteg jó film fért ebbe bele, és folyamatos az utánpótlás is, szóval azért nem komoly a probléma... Az idén is rengeteg ismert színésznő és színész töltötte be idén az 50-et - Gerard Butler, Jennifer Aniston, Renée Zellweger, Matthew McConaughey, Michael Sheen, Paul Rudd, Catherine Zeta-Jones, Javier Bardem, Jack Black, Matthew Perry, Christian Slater, Jason Clarke, Peter Dinklage, Thomas Jane, Anne Heche, Zach Galifianakis stb. - számos emlékezetes filmbeli alakítást maga mögött hagyva. Végül aztán a választásom az alábbi 3 főre esett.  

fm47

Szavazni szeptember 25. (szerda) 12:00-ig bármikor lehet - addig bármennyiszer megváltoztathatjátok a döntéseteket -, de ezt követően zárom a szavazást! Szavazategyenlőség esetén a szavazók száma dönt. Ha még ekkor sem dől el a verseny, akkor a legtöbb szavazatpontot kapott kategóriák között új szavazás kerül kiírásra. A 47. Filmmaraton időpontja: 2019. november 16. (szombat).

(A filmek címei előtt látható pontszámok az IMDb és a Rotten Tomatoes értékelések kerekített átlagait mutatják. A filmeknél külön jelzem, ahol nem elérhető a magyar szinkronos változat.)