41. Filmmaraton - szavazás

Figyelmeztető üzenet

Az űrlap megtekintéséhez belépés vagy regisztráció szükséges.

második negyedévben a filmek jelölése a rendező / színész(nő) / közös téma hármas köré épül. A mexikói író-rendező-producer Guillermo del Toro legtöbb filmjében remekül ötvözi a fantasy-horror vizualitást a komoly drámával kerülve az egysíkú, hatásvadász horror klisékkel operáló megoldásokat. Az Oscar-jelölt mesternek idén összejött 3 újabb jelölés, így őt gondoltam én is az egyik jelöltnek. A színészek közül most egy hölgy kap lehetőséget. Jessica Chastain fiatal, mégis már most elképesztően jó filmanyagot tudhat magáénak. Oscar-jelölt és Golden Globe díjas alakítást nyújtott változatos szerepekben, több műfajban a horrortól az egyszemélyes drámáig. A harmadik kategória filmjeit pedig senkinek sem kell bemutatnom... tavaly érkezett az 5. rész Jack Sparrow kalandjaiból, így adta magát, hogy végre jelöltté váljon. 

fm41

Szavazni február 7. (szerda) 12:00-ig bármikor lehet - addig bármennyiszer megváltoztathatjátok a döntéseteket -, de ezt követően zárom a szavazást! A szavazás aktuális állását az "Eredmények" alatt követhetitek! A 41. Filmmaraton időpontja: 2018. április 7. (szombat).

(A filmek címei előtt látható pontszámok az IMDb és a Rotten Tomatoes értékelések kerekített átlagait mutatják. A filmeknél külön jelzem, ahol nem elérhető a magyar szinkronos változat.)